Forumindex
Forumindex Logga in Bli medlem Vanliga frågor Medlemslista Sök


Forumindex » Autosurf Program » Autosurf Guide - Surfa Säkert.
Skapa nytt ämne  Svara på ämnet Föregående ämne :: Nästa ämne 
Autosurf Guide - Surfa Säkert.
InläggPostat: 2006-03-08 11:54:08 Svara med citat
Barbii
Site Admin
Registreringsdatum: 07 mars 2006
Inlägg: 13
Ort: Eslöv
När du skickas runt mellan de olika sidorna i ett autosurf program vet du aldrig vilken sida som kommer bli nästa eller vad som kommer att finnas på dessa sidor. Det finns folk som har fått sina konton stulna och länsade på pengar. Jag har därför skrivit ihop en lite guide för hur du ska göra ditt autosurfande lite säkrare.

När du lägger till en sida som kommer vissas i surf rotationen ska den först accepteras av admin, i vissa autosurf program. I andra behöver den inte godkännas och då kan den innehålla nästan vad som helst. För att skydda dig från Virus och Spy Worms måste du först ha ett anti-virus program. Har du inte redan det är det på tiden att skaffa ett. Här är en lista på anti-virus program som är bra och gratis:
AVG Anti-virus
Avast!
WinAntiVirus PRO 2006

För att skydda din dator mot intrång och trojaner behöver du en brandvägg. Har du inte redan en finns det kan du ladda ner någon av följande:
Sygate Personal Firewall 5.5
Kerio Personal Firewall

För att göra din surfning ännu lite säkrare ska du sluta använda Internet Explorer och börja använda Mozilla FireFox. FireFox blockerar automatiskt jobbiga popup fönster och hämtar inte skadliga Active X-kontroller som kan leda till att du får in spyware på din dator.
Mozilla FireFox

För att komma undan problemet med hackade konto och få sina pengar stulna bör du använda en separata e-post adress för programmen du är medlem i och de betalnings metoder du använder. Att använda t.ex. en hotmail adress är bara idiotiskt då dem inte har någon större säkerhet. Har du inte tillgång till någon betald e-post adress erbjuder stockholm.com en mycket bra e-post med hög säkerhet. Samma gäller dina lösenord. Försök att inte använda samma överallt. Har du problem med att komma på något bra lösenord, läs här.

Hoppas på att denna guide hjälpte dig lite till ett säkrare surfande. Om det är något du tycker jag missat eller något jag borde ändra på, lägg en kommentar.

Användarens profil Alla inlägg som Barbii gjort Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida MSN Messenger

Autosurf Guide - Surfa Säkert.
 Forumindex » Autosurf Program
Du kan skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet
Alla tider är GMT - 1 timme  
Sida 1 av 1  

  
  
 Skapa nytt ämne  Svara på ämnet  

Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2005
  Powered by phpBB © 2001-2004 phpBB Group. Designed for Trushkin.net | Themes Database  
Sidan tog 0.21 sekunder att ladda.